Kategórie receptov
Bruschetta s kaparovým krémom
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Petržlenovú vňať a kapary (slano naložené) opláchneme a nakrájame nadrobno. Preložíme ich spolu s nátierkou, olejom a octom do misky a dobre vymiešame na jednoliaty krém. Plátky chleba (4 krajce) zľahka opečieme, potrieme krémom a obložíme plátkom prosciutta a lístkom rukoly.
Vytlačiť recept (PDF)Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
40 g
Rukola praná
10 g
Olivový olej
6 g
Petržlenová vňať
4 g
Ocot Balsamico
10 g
Kapary vo slanokyselém náleve
25 g
Zipser šunka originál 150 g
40 g