Kategórie receptov
Slaný krupicový nákyp bez lepku so slaninkou a cibuľkou
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
19 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na oleji orestujeme na krúžky nakrájaný pór s na kocky nakrájanou slaninkou.
Odstavíme a necháme vychladnúť.
V mise zmiešame žĺtky s tavrohom a so smotanou, vyšľaháme. Do zmesi pridáme pór so slaninkou, krupicu, nasekané bylinky a premiešame. Nakoniec zľahka vmiešame vyšľahané bielky.
Vylejeme na vymastený plech, posypeme nastrúh syrom a pečieme na 180 stupňov cca 30 minút.
Vytlačiť recept (PDF)KRUPICA bezgluténová 500 g
50 g
Váhalova slanina
150 g
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
50 g
BABIČKA Tvaroh tučný 250 g
250 g
BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
250 g
Pór
80 g
Olivový olej
10 g
Vajcia
150 g
Mleté čierne korenie
2 g
Provensálske byliny
4 g